Επιστροφές Προϊόντων

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Το goldencity.gr στηρίζει το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της και την αποστολή ρεαλιστικών φωτογραφιών μέσω της εφαρμογής viber ή μέσω email , να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα πριν την παραγγελία τους.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  • Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα της παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας. Επιστροφές δε γίνονται δεκτές μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε είτε με email στο goldencitygreece@gmail.com αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής ή τηλεφωνικώς στο 23510 62539 την ημέρα παραλαβής ή την επόμενη. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Αγίου Νικολάου 8 Παραλία Κατερίνης Τ.Κ. 60100 ή να τα παραδώσετε εσείς οι ίδιοι στο κατάστημά μας και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ΠΕΛΑΤΗ.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 6945745945 η στο σταθερό 23510 62539, είτε μέσω e-mail στο goldencitygreece@gmail.com.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ), αν και από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 6945745945 η στο σταθερό 2351062539, είτε μέσω e-mail στο goldencitygreece@gmail.com

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή γίνεται με πίστωση στο λογαριασμό σας που θα γνωστοποιήσετε στο goldencity.gr.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστραφεί το ποσό της καθαρής αξίας των προιόντων της παραγγελίας χωρίς τα μεταφορικά.

Με την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τους όρους και τις προυποθέσεις της εταιρίας μας.